Associació de Veïns de Vallparadis

NOTICIES RECENTS DE LA NOSTRA ENTITAT:REPARACIÓ DEL PAVIMENT A L’AVINGUDA DE JACQUARD:


Les tasques de reparació del paviment a l’avinguda de Jacquard obliguen a establir restriccions al trànsit. Aquesta intervenció s’emmarca dins un projecte d’actuació a divuit carrers de la ciutat. Pressupost total del projecte: 1.952.744,68€ (IVA inclòs) - Data d’inici: Del 20 de novembre - Termini d’execució: Dues setmanes.


Des del 20 de novembre fins al 24 de novembre romandran tallats els dos carrils de la banda sud de l’avinguda Jacquard. El trànsit en ambdós sentits es concentrarà als carrils de la banda nord, però el tall impedirà creuar la via. Per aquest motiu s’ha establert un itinerari alternatiu que inclou un canvi de sentit del carrer de Miquel Vives per minimitzar les molèsties.


TOT SEGUIT PODEN DESCARREGAR-SE ELS PDF QUE INDIQUEN ELS TALLS DE CARRERS:


ELS TALLS DE CARRERS DE LA PRIMERA FASE


ELS TALLS DE CARRERS DE LA SEGONA FASE
REUNIÓ URGENT PER TAL DE TRACTAR EL TEMA DE LES CASES OCUPADES AL NOSTRE BARRI:


Donat la inquietud dels veïns i veïnes en vers les cases ocupades en el nostre barri, el passat dimarts dia 10 d'octubre a les set de la tarda en local social del carrer Salmerón, 70, la junta directiva i els veïns afectats es varen reunir amb la Regidora Sra. Lluïsa Malgares i diversos tècnics de la Policia Municipal per tal de posar sol·lució aquest tema. La Regidora es va comprometre a reunir-se amb els propietaris de le finques per tal de accelerar el procés de desallotjament de les cases ocupades. També va demanar signatures dels veïns efectats per tal de crear una comissió de seguiment formada per la junta directiva del barri, tècnics del ajuntament de Terrassa i dos veïns afectats.
VENTA DE LOTERIA DEL SORTEIG EXTRAORDINARI DE NADAL:


Un any més posem a la venta números de loteria del sorteig extraordinari de nadal. Per més informació cliqueu el nostre apartat ACTIVITATS / LOTERIA DE NADAL.
XERRADA SOBRE SEGURETAT I PREVENCIÓ DE RISCOS EN EL BARRI DE VALLPARADIS:


El passat dilluns dia 26 de juny a les sis de la tarda el Cos de Mossos de Esquadra va realitzà una xerrada sobre seguretat i que fer en cas de robatori o estafa.


Els concells que varen donar són els següents:


CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ AMUNT DONA:


Donat que l’associació Amunt Dona no disposava d’un local social on poder realitzar les entrevistes amb les dones mal tractades i amb risc d’exclusió social, el dia 22 de maig del 2017, la nostra entitat a signat un conveni amb aquesta entitat a fi de que puguin realitzar els seus objectius.
COSES QUE S'HAN DEMANAT A NIVELL D'URBANISME:

COSES QUE S'HAN CONSEGUIT A NIVELL D'URBANISME:INICI