Associació de Veïns de Vallparadis

NOTICIES RECENTS DE LA NOSTRA ENTITAT:ASSEMBLEA GENERAL DE L'ANY 2018:


Tot seguit l'article 11 dels nostres estatuts el passat dijous dia 6 d'abril del 2018 es va reunir l'assemblea general de la nostra entitat a les set de la tarda en primera convocatòria i a dos quarts de vuit en segona convocatòria. Tal com indiquen els nostres estatuts el secretari va començar la reunió llegint l'orde del dia i l'última acta realitzada, la qual va ser aprovada per una unanimitat. Tot seguit, el tresorer va exposar les comptes de la nostra entitat en data 31/12/2017 i les comptes de l'última festa major del barri, les quals varen ser aprovades per unanimitat. A continuació, el president va donar comptes de totes les activitats realitzades durant els últims 4 anys del seu mandat i va donar les gràcies a tots els assistents per haver-li donat suport durant aquests anys com president d’aquesta entitat. L'assemblea va acabar reelegint en Josep Pou Esquius com president de la nostra entitat per un període de 4 anys més.
PROJECTE ARBRE:


Donat que d'es de les associacions volem impulsar l'educació i el civisme en tots els nens i nenes de la nostra ciutat, el passat dimecres dia 7 de març del 2018 vàrem celebrar la festa "UN ARBRE PER UNA BONA INFANCIA".


Aquest projecte està bassat en lo següent:


Ensenyar als nostres infants que sense els arbres els humans no podríem viure ja que ells són els que ens aporten l'aire pur, l'aigua neta i la natura.Tal com defineix el triangle de la vida (aire, aigua i boscos).


La festa va consistir en que les associacions de Vallparadis, Plaça Catalunya - Escola Industrial i Barri Universitari - Cementiri Vell, conjuntament amb els alumnes de les escoles Santa Teresa de Jesús, Liceo Egara i Ramón i Cajal varen plantar tres arbres en la nostra ciutat. L'arbre de Vallparadís és una Magnòlia i els alumnes de l'Escola Santa Teresa de Jesús el varen plantar en la Plaça dels Museus tot just al costat del Museu Tèxtil de Terrassa. L'arbre de Plaça Catalunya - Escola Industrial és Roure i els alumnes de l'escola Liceu Egara el varen plantar a la Plaça Catalunya.I finalment, l'arbre del Barri Universitari - Cementiri Vell és un Lledoner i els alumnes de l'escola Ramón i Cajal el varen plantar a la cantonada del carrer Wagner amb carrer Igualtat.


En els barris de Vallparadis i Plaça Catalunya - Escola Industrial la festa va acabar amb una xocolatada per tots els nens i nenes de les dues escoles.

REUNIÓ URGENT PER TAL DE TRACTAR EL TEMA DE LES CASES OCUPADES AL NOSTRE BARRI:


Donat la inquietud dels veïns i veïnes en vers les cases ocupades en el nostre barri, el passat dimarts dia 10 d'octubre a les set de la tarda en local social del carrer Salmerón, 70, la junta directiva i els veïns afectats es varen reunir amb la Regidora Sra. Lluïsa Malgares i diversos tècnics de la Policia Municipal per tal de posar sol·lució aquest tema. La Regidora es va comprometre a reunir-se amb els propietaris de le finques per tal de accelerar el procés de desallotjament de les cases ocupades. També va demanar signatures dels veïns efectats per tal de crear una comissió de seguiment formada per la junta directiva del barri, tècnics del ajuntament de Terrassa i dos veïns afectats.


S'ESTÀ NEGOCIANT AMB SOLVIA DEL BANC DE SABADELL I L'AJUNTAMENT DE TERRASSA
XERRADA SOBRE SEGURETAT I PREVENCIÓ DE RISCOS EN EL BARRI DE VALLPARADIS:


El passat dilluns dia 26 de juny a les sis de la tarda el Cos de Mossos de Esquadra va realitzà una xerrada sobre seguretat i que fer en cas de robatori o estafa.


Els concells que varen donar són els següents:


CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ AMUNT DONA:


Donat que l’associació Amunt Dona no disposava d’un local social on poder realitzar les entrevistes amb les dones mal tractades i amb risc d’exclusió social, el dia 22 de maig del 2017, la nostra entitat a signat un conveni amb aquesta entitat a fi de que puguin realitzar els seus objectius.
COSES QUE S'HAN DEMANAT A NIVELL D'URBANISME:

COSES QUE S'HAN CONSEGUIT A NIVELL D'URBANISME:INICI